Perfekt beläget

I centralaste delen av Krokek, ett stenkast från pendeltåget planerar vi uppföra ett nytt flerbostadshus med ca 20 lägenheter.

Detaljplan är under framtagande och planerad byggstart är under 2023. Nya hyreslägenheter för åldersgruppen 65+. Planerat färdigställande 2024. Byggnaden kommer uppföras som ett trygghetsboende.

Fastigheten är perfekt belägen bredvid Krokek centrum och ca 150 meter från pendeltågstationen. Ett stenkast från fastigheten ligger även Uttersbergsskolan. Här bor ni på Krokeks centralaste läge. Välkommen med en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan här!

Vad är ett trygghetsboende?

Ett trygghetsboende är ett koncept som vänder sig till dig som är 65 plus och som söker det lilla extra i form av trygghet, service och social närvaro. Lägenheternas storlek är ettor från 28 kvm till treor på 69 kvm. Alla lägenheter har tillgängliga balkonger eller uteplatser. Lägenheterna är modernt utformade med fokus på funktionalitet. På bottenplan finns en gemensamhetslokal för måltider, samvaro och hobby samt att personal från kommunen finns på plats angivna tider. I Egnahem finns även en omsorgsfullt utformad gård med plats för odling, rekreation tillsammans med en egen boulebana.

Bostaden

Varje lägenhet är fullt utrustad med tvättmöjligheter i badrummen i form av tvättmaskin och torktumlare eller en kombinerad tvätt- och torktumlare. Köken är utrustade med induktionshäll och inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Lägenheterna utförs fullt tillgängliga och tröskellösa samt med timeruttag i köket för kaffebryggare etc. Bostäderna har parkettgolv av ek och klinkergolv vid ytterdörren. Badrummen utförs helkaklade. Förvaringsutrymmena finns placerade inom lägenheten istället för ute på gården och hiss finns installerad i byggnaden. Varje lägenhet har sitt egna FTX-system (ventilationssystem).